Als je baas een Echte Baas is, heeft hij de Doorgaanverzekering afgesloten met werkgeversmodule. Dat is een collectieve zorgverzekering waarin voor jou veel voordelen zitten. Zo krijg jij via je baas onder andere 10% korting op je zorgverzekering en extra fysiotherapie en psychologische zorg!

Maak kans op  
een tafeltennistafel!

Stuur een e-mail naar je baas en maak kans op een tafeltennistafel voor op de werkvloer. Zo zorgen jullie samen voor een potje ontspanning op de werkvloer.

Beste ,

Samen een potje tafeltennissen op de werkvloer? Dit kan zo geregeld zijn, als jij de Doorgaanverzekering afsluit met werkgeversmodule. Dit is een unieke combinatie van een collectieve zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Doe je dat nu, dan maken we kans op een professionele tafeltennistafel.

Mocht ik als werknemer onverhoopt een tijdje uit de running zijn, dan ben jij automatisch tegen mijn verzuim gedekt en is mijn inkomen verzekerd. Zo kunnen we met gerust hart werken aan herstel, waarbij we ook nog eens de specialisten van De Amersfoortse ter beschikking hebben om ons met raad en daad bij te staan.

In deze verzekering zit ook fysiotherapie en psychologische zorg voor zowel werkgever als werknemers. Daarnaast profiteren wij van extra voordeel zoals 10% korting op onze zorg- en tandartsverzekering.

Dit is toch een win/win situatie?! Nu nog van mij winnen met een potje tafeltennis, ha!

Groeten,

Het gebruik van deze tekens is niet toegestaan:
! < > / ( ) & " ' # $ % ^ * [ ] { } ; : ?

De voordelen van de Doorgaanverzekering met werkgeversmodule voor jou.

Regel het met je baas!